Glaistytų varškės sūrelių
gamybos gamybos linija
GSL 6

Našumas iki 12 000 sūr./val

Glaistytų varškės sūrelių gamybos gamybos linija GSL 6

Našumas iki 12 000 sūr./val

Technologinė įranga optimaliam sūrelių gamybos procesui:

GSL 6 linija su dviem flow-pack pakavimo įrenginiais leidžia gaminti iki 12 000 klasikinių sūr./val.

Technologinės įrangos komplektas GSL su įvairiom modifikacijom, leidžia gaminti platų glaistytų varškės sūrelių asortimentą (klasikinio – vanilinio skonio, su įdaru, apibarstytų įvairiais pabarstais ar pateikti kaip pyragėlis – varškės masę dozuojant ant vaflio ar sausainio).

Linijoje yra visa reikalinga įranga dozavimui, glaistymui, šaldymui, pakavimui: flow-pack tipo su laminuota polipropileno plėvele (su metalizavimu ir tarpsluoksnine spauda) ir vyniojimo tipo su laminuota aliuminio folija.

Galimos įvairios ir unikalios GSL linijos modifikacijos sūreliams:

• su dviejų spalvų varškės mase bei įdaro sluoksniu ant jos;*
• su pabarstais ir dvigubu glaistymu;
• ant sausainių, vaflių;*
• su dvigubu sūrelio dugno glaistymu (minkštai varškės masei);
• padengti natūraliu šokoladu;
• atrodantys, kaip glaistyti varškės pyragėliai;*

* Našumas gali skirtis, priklausomai nuo gaminamo asortimento.

Sureliai

Technologinis procesas

Susijusios nuorodos

Mažesnio našumo linija
GSL 6 – 8 000 sūr./val.


Klasikinių sūrelių dozatorius –
GSL.01.B63


Flow-pack pakavimo įrenginys –
OZB.02


Didesnio našumo linija
GSL 8 – 16 000 sūr./val


Šaldymo tunelis –
GSL.03.A60


Sūrelių įvyniojimo įrenginys –
M6-OZB


Visi galimi GSL įrenginiai


Glaistymo įrenginys pilnam sūrelio padengimui – GSL.02.B81


Kaip linija veikia?

Trumpas video pristatymas, kad pamatytumėte patys!

Geriausiai Jūsų poreikius tenkinančiai GSL linijai identifikuoti: